петък, 6 ноември 2009 г.

Времето днес


Времето днес е основна дилема за повечето хора. Всеки човек има желанието да бъде подготвен, когато излиза от къщи и се запътва към своята работа, училище, приятел, която прави прогнозата за времето днес един от най-важните фактори в днешни дни. Времето днес може да научите от много и различни източници, започвайки от телевизионните предавания още от предишния ден, минавайки през ежедневниците, в които понякога прогнозата за времето е поднесена на страница с добре сложена девойка и стигайки до интерактивните източници на информация за времето днес в интернет, като например:

http://www.sinoptik.bg/
dnes.bg
Прогноза за времето от BTV

Подгответе се добре с дневната прогноза, преди да излезете навън и се запътите към някоя открита дестинация или просто решите да се разходите в парка. Не оставяйте на природата да ви завари неподготвени и да ви изненада с валежи или силна буря. Времето днес може да ви бъде полезно и да се усмихнете, само при мисълта, че то ще е слънчево и приятно. Когато сте на море никой не би искал да изкара дните си в компанията на валежи или силен вятър, така че вижте прогнозата за времето днес преди да направете своите планове.

За всички наши сънародници, които ще пътуват извън България или просто живят в чужбина препоръчваме да използват долните източници за дневна прогноза за времето:
http://weather.yahoo.com/
http://news.bbc.co.uk/weather/