събота, 22 януари 2011 г.

Времето през Юни 2013


Прогноза за времето за месец юни 2013 година. Средномесечните температури през месец юни ще бъдат обичайни за този период от годината. В равнините те ще варират от 10 до 28 градуса по целзий. По високите полета месечната температура през юни ще достигне 23 градуса а най-ниските и стойности ще са между 7-8 градуса по целзий. По високите частни от планините месец юни ще предложи средни температури от около 18 градуса, като най-ниските ще са в рамките на 3-8 градуса, а най-високите около 18-24.
По Черноморието температурите ще напомнят за лятото и слънчевите дни ще привлекат много туристи по плажовете. Месец юни 2013 ще предостави добри възможности за летен туризъм в планините и по морето, като очакваната температура на морската вода е в границите от 18-21 градуса от северното към южното крайбрежие.
Валежите през месец юни ще са близки до нормалните стойности е ще са в рамките на от 60 до 90 литра на квадратен метър. В планинските райони ще има около 50% повече валежи и месечната норма ще варира в рамките на 80 - 150 литра на кв.м.
Времето през месеца ще е нестабилно и бързите смени от слънчево към валежи или градушки не трябва да ви изненадват. Носете си чадъри и не правете планове за далечни периоди от време. Възможно е времето през юни да ви изненада и да се окажете с резервирана почивка на морето при дъждовно време и ниски температури на въздуха.

Повече информация за конкретните месечни температури можете да намерите в световните източници:
http://weather.yahoo.com/
http://news.bbc.co.uk/weather/
тук ще намерите и полезна информация, ако сте решили да пътувате в чужбина.

Нашите сайтове за прогнози и температури са:
http://www.sinoptik.bg/
можете да следите и дневните прогнози на сайта на: bTV

Надяваме се месец юни да ви донесе много усмивки и времето да ви зарадва и зареди с положителна енергия.